Investera i riktiga fritidskläder för ett skönt hund- och hästliv

Vare sig du har häst eller hund, eller både ock, så är det smart att investera i riktigt bra fritidskläder. Kläder som håller både väta, hårda tag och kyla. Att leva med djur innebär ett mycket praktiskt liv och att vara utomhus mycket. Då är det skönt att alltid vara välklädd och inte behöva frysa.

Fritidskläder för djurliv

Som häst- eller hundägare är du utomhus väldigt mycket. Särskilt om du äger en häst. Men även många hundägare är otroligt mycket ute i skogen och naturen. Det är roligt att ta en långpromenad med hunden och njuta, utan att behöva få skoskav eller att det regnar igenom kläder och du blir våt. Om du håller på med hästar blir det också rejäla tag. Du ska mocka, bygga hagar och slita med hösäckar. När du är utomhus och arbetar är det smart att ha rejäla kläder som inte går sönder. Gå in på Garphyttan och köp friluftskläder för ett skönt häst- och hundliv, och ha ett särskilt öga på Dagens Deal där du alltid kan göra riktigt bra affärer. Garphyttans kläder sammanför utomhusliv, arbete och fritid, både i design och funktion. Visionen är en klädkollektion som suddar ut gränserna och inspirerar användaren att pressa sina egna.

Jacka

Det är klokt att investera i en bra jacka. Antingen så satsar du på en skaljacka eller så köper du en fodrad jacka för riktigt kalla dagar. Om du är utomhus väldigt mycket är det klokt att både ha en skaljacka för våren, sommaren och hösten och en varmfodrad jacka för vinters kallaste dagar. Har du egen häst på landet kan du även skaffa en jacka från Garphyttan att rida i. Du behöver inte bry dig huruvida det är en korrekt ridjacka, så länge du inte fryser. Egen häst på landet innebär inte bara att rida och mocka, utan även väldigt mycket arbete utomhus. Då vill du vara riktigt varm. Det som också är bra med fritidskläder är att du har fickor. Behöver du gå runt en hage för att sätta upp tråden efter att dina hästar har smitit? Då är det smidigt att ha isolatorer i fickorna. Du får plats med både lite verktyg och annat material som du behöver. En rejäl jacka klarar också att bli nafsad av en lekande hund eller en häst som drar i ärmen.

Rejäla kängor

Alla bör ha ett par rejäla kängor i garderoben. Med ett par bra kängor kan du göra en längre vandring, sitta på ett jaktpass med din hund eller jaga hästar som har smitit ut klockan 22 en regnig onsdagkväll i oktober. Bra skor på fötterna är oerhört viktigt. Du behöver inte tänka på dina skor, just för att de håller vätan och kylan ute, klarar hårda tag och naturligtvis har bra grepp under sulan. Du kan köpa både fodrade eller ofodrade kängor. Satsar du på kängor utan foder behöver du bara stoppa i ett par ullsockar för att vara varm under vintern. Kängor i bra kvalitet håller också i många år. Det fina med just kängor är att de blir bättre efter ett tag. En god investering för ett skönt liv med hunden och hästen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *