Så skapar du en trivsam stallmiljö för både dig och dina djur

Det är lätt att tro att trevnad bara handlar om att se till att allt som du behöver finns tillgängligt i stallet och att stallet är rent och fräscht. Självklart är det viktigt för att du som stallägare och djurägare ska följa alla regelverk så att dina djur verkligen har det bra hos dig.

För att få till den där rätta känslan där stallet både ser inbjudande ut och doftar gott för både djur och människor kan du besöka flo-rea.com där du hittar allt om blommor, lökar och årets snittblommor. Om du dessutom blir prenumerant på sajtens nyhetsbrev får du 10 % rabatt på ditt första köp på flo-rea.com.

Harmoni i stallet

För att få den där speciella känslan när lugnet och ron breder ut sig i stallet kan du satsa på att köpa fröpåsar eller blomsterlökar. Då kan dina favoritblommor pryda stallfönster och väggar såväl invändigt som utvändigt. Det finns gott om blommor som inte bara ser vackra ut utan som också doftar ljuvligt, till exempel lavendel, syrener, liljor och rosor. Du hittar allt du behöver för att kunna dekorera både för själen, sinnet, stallet och djuren på flo-rea.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *