Kombinera bröstimplantat och hästgårdsliv

När du har en hästgård har du en aktiv livsstil. Det är mer regel än undantag att det finns gott om djur på gården som du måste ta hand om och motionera på olika sätt. Hur fungerar detta i kombination med bröstimplantat och en bröstförstoring? Läs mer här.

Det är lätt att tro att det på något sätt skulle bli besvärligt att återhämta sig om du har en hästgård med många ansvarsområden och där du måste dyka upp varje dag och motionera dina djur och ta hand om allt som måste göras för att få gården att gå runt som den ska. Om du har funderingar och frågor kring bröstimplantat som Motiva Round kan du vända dig till Motiva Health och rådfråga deras kunniga kirurger. Följer du bara råden för vilka implantat som passar dig och din kroppstyp samt de postoperativa råden är det inga problem att kombinera bröstimplantat med en aktiv livsstil. Du kan dessutom ta del av andra kvinnors berättelser och hitta mer information om både ingrepp och olika implantat.

Tid att läka

Även om du är van vid att träna regelbundet med både dina hästar och din hund tar de inte skada av att någon annan tar hand om dem tillfälligt under den period då du återhämtar dig från ingreppet. Att rida, träna eller vara aktiv utgör inget problem när din kropp har fått tid att läka efter operationen. Implantaten håller sig på plats och anpassar sig efter din kropps rörelser. Naturligtvis kan olyckan vara framme och du kan trilla av din häst, men det kan hända både med eller utan implantat. Passa på att ställa frågor när du pratar med kirurgen och få expertsvar kring allt du undrar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *