Ryttarens utrustning

Ridsport är en ganska dyr sport att syssla med och det är inte bara hästen som kostar utan även ryttarens utrustning. Det finns en del av denna utrustning som du måste ha för att kunna börja rida medan annan utrustning kan vänta. Som väl är behöver du inte investera i några dyra produkter utan det går utmärkt att satsa på utrustning som säljs till bra pris.

Utrustning som bör prioriteras

När du börjar rida är det ganska lite utrustning som du behöver. Du måste alltid ha en ridhjälm på huvudet och av den övriga utrustningen bör du prioritera säkerhetsväst, ridbyxor och ridstövlar. Det är även lämpligt att investera i exempelvis en tröja och jacka som du använder när du åker till stallet. Stallukt sätter sig i kläderna så det är en god idé att har kläder speciellt för stallet.

Snygga kläder till vardags

Ridkläder till stallet är ett måste men så är även snygga kläder till vardags. Hos Kids Brand Store kommer du att hitta ett brett sortiment av märkeskläder och barnkläder till bra pris. Det här är Nordens största webbutik som erbjuder barnkläder som tröjor, jackor och hoodies från välkända märken som exempelvis Gant, Tommy Hilfiger, Levis, Sail Racing, Lyle and Scott, Calvin Klein och Polo Ralph Lauren. Det är både enkelt och smidigt att handla hos Kids Brand Store och du får även tillgång till en utmärkt kundsupport om du har frågor eller behöver hjälp.

Ridbyxor och ridstövlar

I början kan du rida i vanliga slitstarka långbyxor men med tiden bör du investera i ett par ridbyxor. Detta är byxor som designats speciellt för ridning och som tillverkats av ett material som ger fäste på insidan av låret eller knät för att ge ryttaren bättre fäste i sadeln. Ridstövlar är också en bra investering eftersom de kommer att göra ridningen både bekvämare och enklare.

Hästar och hundar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *